Domů |

Program
8,55Zahájení konference
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
9,00 – 10,00 Legislativní rámec pro potraviny nového typu
Mgr. Karolína Mikanová
10,15 – 11,15 Duše a střevo – střevní mikrobiom a psychika
MUDr. Radkin Honzák
11,30 – 12,30 Principy toxikologie potravin
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
13,30 – 14,15 Probiotika a střevní mikrobiom
RNDr. Monika Cahová, Ph.D.
14,30 – 15,30 Potraviny pro zvláštní výživu – typy, vlastnosti a využití v dietologii
Ing. Mgr. Diana Chrpová, Ph.D., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
15,40 – 16,25 Vybrané potraviny nového typu (Novel Food) - vlastnosti, potenciální aplikace a souvislosti,1.část
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., Ing. Vojtech Ilko, Ph.D.
16,25 – 17,00 Diskuse a ukončení semináře
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.